viernes, 25 de mayo de 2012

6ª FASE: Observació i seguiment dels alumnes a l’IES desenvolupant les tasques encomanades

Bon dia companys!!!

Hui és un dia molt especial. Ahir van concloure el nostre programa de mediació amb un rotund èxit.
Tots els assistents vam disfrutar d'un berenar riquíssim i profitós ja que ens va donar forces per a la recta final que ja s'acosta.
A partir d'esta setmana, i encara que ja hem sobrepassat els 75 crèdits, anem a encarregar-nos de realitzar les mediacions, que en alguns casos han sigut sol·licitades per alguns alumnes de l'IES, i d'altres que han sigut aconsellades pels propis mestres del curset o bé pel director del centre que ha recolzat des d'un principi nostra iniciativa.
Bé, estos dies organitzarem les reunions amb els mediadors i els mediats per a primer com a observadors i més endavant com mediadors formats amb les seues "pràctiques", i ja quan es senten més preparats i sempre sota la nostra "tutela" pugen portar avant este meravellós grup o equip de mediació per a fer que EL DIÀLEG siga l'arma per als conflictes escolars :-)
Des d'ací agrair tant a Raul com a Carlos Caurín el seu suport, afecte i confiança, ja que per a mí han sigut els pilars fonamentals en què m'he recolzat per a què estes pràctiques hagen sigut tan valuoses i profitoses.

La propera setmana i abans del tancament del blog, faré la meua conclusió que des del meu punt de vista ha sigut molt positiva!!!

Gràcies a tots!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario